luni, 18 iulie 2011

Un român a reclamat la Protecţia Consumatorului că nu a câştigat la loto,DESI LA HOROSCOP S-A SPUS CA VA CASTIGA :))

 După ce şi-a citit horoscopul într-un ziar, care-i promitea şanse de câştig la loterie, un român a cumpărat bilete dar nu a câştigat.
O reclamaţie, primită de vreo jumătate de an, a fost din partea unui consumator care reclama un ziar de largă circulaţie din Bucureşti pentru simplu fapt că citise în ziua respectivă în horoscop că va câştiga o sumă foarte mare de bani şi a jucat şi la loz în plic, şi a luat şi un bilet la loto şi la alte jocuri, şi nu a câştigat nimic", a declarat cerbulescu într-un interviu acordat Mediafax. "Ne-a trimis biletele respective şi decupajul din ziar cu horoscopul şi reclama ziarul, cerând daune materiale şi morale pentru că el şi-a cheltuit nişte bani crezând că va putea câştiga aşa cum scria în horoscop. Răspunsul nostru a fost că trebuie să se adreseze ziarului sau redactorului care ţinea rubrica de horoscop, pentru daune. I-am explicat că noi nu avem nicio treabă", a mai spus Constantin Cerbulescu. Citeşte mai mult pe   Gândul.info

TURNEU FINAL U 19, 20 IULIE-1 AUGUST, EUROSPORT, SPORT.RO,

Competiţia va fi televizată de Eurosport şi sport.ro, partidele putînd fi urmărite şi livetext pe GSP.ro.
Iată programul turneului final
20 iulie
Grupa B: Spania - Belgia, ora 19:00, Mogoşoaia (Eurosport 1)
B: Serbia - Turcia, ora 19:00, Berceni
A: România - Cehia, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 2 şi sport.ro)
A: Grecia - Irlanda, ora 21:00, Buftea

23 iulie
A: Cehia - Irlanda, ora 19:00, Mogoşoaia (Eurosport 1)
B: Turcia - Belgia, ora 19:00, Buftea
A: România - Grecia, ora 21:00, Berceni (sport.ro,)
B: Serbia - Spania, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 1)

26 iulie
A: Irlanda - România, ora 19:00, Berceni
A: Cehia - Grecia, ora 19:00, Mogoşoaia (Eurosport 1)
B: Turcia - Spania, ora 21:00, Chiajna (Eurosport 1)
B: Belgia - Serbia, ora 21:00, Buftea

După încheierea jocurilor din grupe va fi efectuată tragerea la sorţi a locurilor de disputare a semifinalelor, împerecherea fiind A1-B2 şi A2-B1.

29 iulie
Semifinala 1: ora 18:45, Mogoşoaia (Eurosport 1)
Semifinala 2: ora 20:45, Chiajna (Eurosport 1, ) 

1 august
Finala: ora 20:00, Chiajna (Eurosport 1,)

joi, 16 iunie 2011

Combina-te la cartela Vodafone !!

Suna la *100# si selecteaza ramura “Combina-te” pentru a-ti crea grupul de prieteni. Grupul tau poate avea 2, 3 sau 4 prieteni, utilizatori noi sau existenti ai Cartelei Vodafone.
Dupa ce v-ati combinat la Cartela, faci cinste prietenilor tai cu sute de minute bonus la fiecare reîncarcare! In plus, tu primesti bonus MAXIM si NELIMITAT in grup la fiecare reincarcare de cel putin 5 euro credit.
Când unul dintre voi reîncarca cu 4 euro, fiecare primeste câte 50 de minute bonus de vorbit în grup. Reîncarcati toti 4 si aveti 800 minute bonus. Orice reîncarcare în grup este rasplatita!

Creeaza-ti grupul de prieteni la *100# si la orice reîncarcare, a ta sau a prietenilor tai, primiti fiecare câte 50 minute bonus pe care le puteti consuma în grup. In plus, tu primesti bonus MAXIM si NELIMITAT in grup la fiecare reincarcare de cel putin 5 euro credit.
Daca ai deja un grup din promotiile anterioare, suna la *100# si adauga noi prieteni în grup sa primiti mai multe minute, la fiecare reîncarcare. Poti face parte dintr-un singur grup la un moment dat. Minutele sunt valabile 30 zile si se pot verifica la *123#.
Mai multe detalii    www.vodafone.ro